Nu har vi varit ute i nästan en vecka och vi är på Läsö i Danmark, här finns det väldigt mycket flintastenar.
Innan vi seglade hit var vi på Tistlarna, det är en gammal fyr- och lotsplats utanför Göteborg. Där fiskade jag och fick en stensnultra och jag håvade och fångade räkor och en krabba. När vi var där kom polisbåten, men inte för att fånga mig utan för att fika. Vi fick gå ombord och titta och fråga om båten; den har två lastbilsmotorer med tillsammans 1200 hästkrafter!
Vilken fin fisk, Arvid. Åt ni den till middag?
Jag vet inte om man kan äta stensnultror? De är ju inte giftiga men det känns ju inte som någon matfisk direkt…
Någon marinbiolog eller kock därute som vet?
Så här skriver min kompis Jessika som är kokerska om att äta stensnultra:
”Ja, det gjorde jag nån gång nrä jag var liten. de är rätt svåra att få fatt i dock”
Bra jobbat, Arvid!
En annan kompis skriver: ”Klart man kan äta ”snuffa”!
stek i smör och glufsa”
Vi får prova det nästa gång!