Uskjo ännu en gång

Alla var ganska trötta efter gårdagens vandring och det tog sin lilla tid innan vi var klara med frukost och morgonbestyr. Nu hade vi att välja på att fortsätta inåt fjorden eller att gå ut mot Stavangerområdet igen. Eftersom vi fortfarande har en förhoppning om att komma över till Shetland och det ser ut som att det kan blir en lucka eller två under kommande vecka bestämde vi oss för att gå ut ur fjorden och börja ta oss mot nordväst igen. Det blev motorgång och när vi kom ut ur fjorden hade vi fortfarande en frisk vind rakt emot och vi var inte särskilt sugna på att ligga och kryssa hela dagen så vi fortsatte långsamt framåt för maskin med vind och sjö rakt emot och på vägen mötte vi Atlantica som var på väg in i Lysefjorden.

Vi var snabbt ganska nöja med dagen men hittade inget bra ställe att lägga oss på så till slut belv det Uskjo ännu en gång. Bryggan var ganska full den här gången men bojen var ledig så det blev ännu en natt utan landförbindelse.

När vi väl var på plats fick vi igång internet så att vi kunde höra kvartsfinalen mellan Sverige och England som ju dessvärre inte slutade så bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s