I Skagen

Vi bestämde oss snabbt för att ta en vilodag i Skagen, inte minst med tanke på väderutsikterna. Det blåser fortfarande en hel del på västa Skagerack men skall minska till tisdag förmiddag. Vi tog en lång sovmorgon innan vi gick upp till Superbrugsen för att fylla på förråden ombord.

När vi skulle stuva in tillskotten upptäckte vi diesel under durkarna utanför toaletten vilket givetvis inte kändes bra alls. Efter att ha tömt kojerna i förpiken och utforskat alla utrymmen i förskeppet visade det sig som tur var att det inte var värre än att någon knapp deciliter läckt ut från den främre tanken genom manluckan när vi låg och kryssade igår. Vi har ju seglat en del och även i hård vind och sjö med de nya tankarna men inte med så mycket diesel i dem som nu. Det gick snabbt att städa upp och nu har vi dragit åt muttrarna till manluckan och hoppas att det räcker för att stoppa läckaget.

Eftermiddagen la vi sedan på en lång promenad ut till grenen där vi fikade och sedan tog ett bad på vägen hem.P6240097P6240100P6240106P6240110P6240114P6240117P6240121

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s